Οπτικοακουστικό Υλικό

Σ΄αυτήν την ιστοσελίδα θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις οπτοκοακουστικές παρουσιάσεις κατηγοριοποιημένες. Διαβάστε  τις οδηγίες για να περιηγηθείτε.

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ

 Σημείωσις:  Στην πάνω μπάρα του βίντεο υπάρχει η ένδειξις «PLAYLIST». Πατώντας την ένδειξι εμφανίζεται η λίστα με τις διαλέξεις και μετακυλίοντας την δεξιά κάθετη γκρι μπάρα προς τα κάτω μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλη την λίστα των διαλέξεων του Συλλόγου μας.

 

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

 Σημείωσις:  Στην πάνω μπάρα του βίντεο υπάρχει η ένδειξις «PLAYLIST». Πατώντας την ένδειξι εμφανίζεται η λίστα με τις εκδρομές και μετακυλίοντας την δεξιά κάθετη γκρι μπάρα προς τα κάτω μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλη την λίστα των διαλέξεων του Συλλόγου μας.

 

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

 Σημείωσις: Στην πάνω μπάρα του βίντεο υπάρχει η ένδειξις «PLAYLIST». Πατώντας την ένδειξι εμφανίζεται η λίστα με τις εκδρομές και μετακυλίοντας την δεξιά κάθετη γκρι μπάρα προς τα κάτω μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλη την λίστα των διαλέξεων του Συλλόγου μας.


 

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 Σημείωσις:  Ξεκινήστε την αναπαραγωγή του video για να εμφανισθούν κάτω στην μπάρα δεξιά τα εικονίδια. Πατώντας το πρώτο εικονιδιάκι με την αναδυόμενη ένδειξη «λίστα αναπαραγωγής» μπορείτε να περιηγηθείτε στην λίστα όλων των μαθημάτων του Συλλόγου μας.

Υ.Γ. Εάν κάποιος φίλος του Συλλόγου έχει κάποιο video από τις εκδηλώσεις μας και θα ήθελε να το μοιραστεί, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για να το αναρτήσουμε.

Comments are closed.