ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Αρχαιολογικά ευρήματα από την εκστρατεία του Διονύσου στην Κίνα

Κι΄όμως πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ ότι βρέθηκαν μούμιες ευρωπαϊκών  χαρακτηριστικών στην αχανή Κίνα στην έρημο της Τάκλα Μακάν. Το άρθρο που θα διαβάσετε βάζει τίτλο για Έλληνες από την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου αλλά αυτοαναιρείται πρίνπρολάβει ο αναγνώστης να διαβάσει 2 σειρές. Συγκεκριμένα, μιλάει για μούμιες 4.000 ετών δηλαδή του 2000πχ. ενώ ο Μ. Αλέξανδρος πήγε στην Ασία τον 3 αιώνα πΧ. Μιλάμε για 1700 χρόνια διαφορά.

Ο Μ. Αλέξανδρος, μας λέει ο Αρριανός, κατά την εκστρατεία του στην Ασία, συνήντησε Έλληνες στην πόλη Νύσσα, από το Διο-Νυσσος από την εκστρατεία του Διονύσου και καλλιεργούσαν την άμπελο που τους δίδαξε ο Διόνυσσος . Η εκστρατεία έγινες πρίν από χιλιάδες χρόνια και τώρα έρχονται οι αρχαιολόγοι να επιβεβαιώσουν την μεγάλη εποποίια του Διονύσου. Διαβάστε το άρθρο στο news247.gr που φοβήθηκε να αποκαλύψει την αλήθεια και προτίμησε να παραχαράξει χρονολογικά την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου. Οι μούμιες είναι από Έλληνες του Διονύσου και η ελληνική παρουσία στην Κίνα ίσως ξεκινάει από το 2000πΧ δηλ. πάει πίσω ακόμα 1700 χρόνια από τον Μ. Αλέξανδρο. Και λέμε ίσως διότι προς την Ασία εξεστράτευσε και ο Ηρακλής παλαιότερος του Διονύσου. Τέλος να σας αναφέρουμε ότι εάν θέλετε να διαβάσετε για την εκστρατεία του Διονύσου την αναφέρει ο αρχαίος συγγραφέας Νόνος στα Διονυσιακά.

Μηχανή του Χρόνου: Οι λευκές μούμιες της Κίνας και οι ενδείξεις ότι οι Έλληνες του Μ. Αλεξάνδρου, έφθασαν μέχρι την αρχαία Κίνα

Στη «λεκάνη» του Ταρίμ, στην επαρχία Xinjang της Κίνας, βρίσκεται η έρημος Τάκλα Μακάν, στην οποία ανακαλύφθηκαν μούμιες με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.  Οι μούμιες είναι σχεδόν 4000 ετών, αφού χρονολογούνται από το 2000 π.χ. Λόγω του χρώματός τους,  έχουν ονομαστεί  »λευκές μούμιες». Εξαιτίας της ξηρασίας της ερήμου, πολλές από τις μούμιες διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους, ενώ σώζονται και αρκετά ενδύματα.

Τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών είναι εντυπωσιακά, καθώς αποδεικνύουν την ύπαρξη μεταναστών από την Ευρώπη στην ευρύτερη περιοχή του Ταρίμ. Οι μούμιες δεν έχουν σχιστά μάτια και είναι ψηλότερες από τους Ασιάτες. Το χρώμα των μαλλιών τους έχει κυρίως ξανθές και καστανές αποχρώσεις και το πρόσωπο φέρει «γωνίες». Τα ρούχα που δεν έχουν αλλοιωθεί, καθώς και κάποια ταφικά ευρήματα παραπέμπουν σε Ευρωπαϊκούς λαούς.

Κατά καιρούς, έχει καταγραφεί η ύπαρξη Ευρωπαίων στην περιοχή. Ο ρωμαίος αυτοκράτορας Κλαύδιος είχε λάβει κάποιες αναφορές για την ύπαρξη ανθρώπων στη «λεκάνη» του Ταρίμ, που είχαν ανοιχτοκίτρινα μαλλιά, γαλανά μάτια και ύψος πολύ μεγαλύτερο από αυτό των Ασιατών. Οι αναφορές δεν είναι ιστορικά τεκμηριωμένες και δεν αποτελούν ασφαλή πηγή, ωστόσο ενισχύουν την άποψη των ερευνητών.

πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *